Uncategorized

Europese Kerkers

Reality Check!

Gisteren las ik een post over de geheime gevangenissen langs de Europese grens waar vluchtelingen worden gemarteld en op een inhumane wijze worden gevangen gehouden. Alle mensenrechten gewaarborgd in al onze Europese en Internationale verdragen worden daarmee van tafel gegooid. Ik kijk er al niet meer van op dat er in het Westen met twee maten wordt gemeten en al een langere tijd hypocriet wordt gehandeld maar wat mij wel beangstigd en zorgen baart is het feit dat democratische instanties en organisaties met het geld van de gewone burger illegale, corrupte, onmenselijke en barbaarse praktijken financieren. Waar de politiek steeds rechtser wordt, de bevolking steeds intoleranter en de media steeds oneerlijker krijgen deze organisaties en instanties vrijbrief!

De gewone burger krijgt de gruweldaden van diens overheid en of EU niet mee. De overvolle kampen en de tekort aan woning worden uitgezoomd en uitvergroot om steeds meer zielen te vinden, agenda’s te creëren om zo nog een termijn te regeren!

Verantwoordelijkheden worden verschoven. De Trias politica blijkt steeds meer een fabeltje waarbij we graag geloven maar uiteindelijk weten dat alle lagen aan bestuur corrupt en bureaucratisch is.

Ik schaam me voor dit land, voor deze wijze van politiek voeren, voor de corruptie achter de gordijnen en voor de stilzwijgend mee gaan met mensenrechten schendingen.

Veel mensen zijn boos, boos op te hoge energie prijzen, boos op de grote mate van vluchtelingeninstroom, boos op de inflatie! Tegen die mensen wil ik graag zeggen: WEES BOOS MAAR WEES BOOS OP DE OORZAAK NIET OP DE GEVOLG. WEES BOOS OP INTERNATIONALE BEMOEIENISSEN VAN JE LAND, WEES BOOS OP DE ILLEGALE SUPPORT VAN OORLOG DIE JE LAND UITVOERT, WEES BOOS OP HET BELEID DAT OVER DE GRENS MILJOENEN MENSEN ONTHEEMD ACHTERLAAT! WEES BOOS OP DE MILJOENEN DIE GESTOKEN WORDEN IN ILLEGALE EN ONMENSELIJKE WIJZEN VAN DETENTIE.

NEEM VERANTWOORDELIJKHEID EN WEES BOOS OP DE DADER NIET DE SLACHTOFFERS!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s